För utställare

Vill du ställa ut på Mat för livet den 17-18 november 2023 på Kistamässan i Stockholm?

Information till dig som utställare:

Mat för livet-mässan är fokuserad på seriösa utställare med inriktning på glutenfria och laktosfria produkter, samt inspiratörer som på olika sätt informerar om celiaki och laktosintolerans. Att ställa ut på Mat för livet är ett unikt tillfälle att marknadsföra och sälja dina produkter och nyheter till en 100% motiverad, intresserad och engagerad målgrupp! Hit kommer besökarna och fyller sina stora dramatenväskor med produkter. Snittbesökaren handlar för minst 1 000 kr/person.

Mässan arrangeras för 29:e gången i år och planeras att bli endast fysisk på plats på Kistamässan. Mässan är en viktig mötesplats för alla som inte tål och/eller har intresse av en gluten- och laktosfri livsstil eller som på något sätt arbetar med denna typ av kost. Till mässan brukar det komma ca 4000 besökare under de två dagarna.

Vi informerar om mässan digitalt via sociala medier, pressutskick, direkta utskick till grupper som har kost relaterat till sitt yrke (dietister, skolkök, sjukhuskök, vårdcentraler, butiker, restaurang etc.) Vi når direkt ca 25.000 mottagare.

Tid, datum och praktiskt information fysiska mässan:

Var: Kistamässan, Stockholm

Öppettider för besökare fysiska mässan :

Återkommer med information

Inflyttning som utställare:
Återkommer med information

Utflyttning:
Återkommer med information

Försäkring:
Varje utställare måste ombesörja försäkring av sin egendom. Kistamässan ansvarar inte för annans egendom befintlig i hallen.

Café/restaurang:
Har öppet under mässan, återkommer med tider

Varför ska du ställa ut?

Det är ett fantastiskt tillfälle att synas med ditt varumärke och erbjudande för en 100% motiverad, engagerad och intresserad målgrupp. Här får du möjlighet att synas och sälja produkter under två dagar till personer från hela Sverige. Du får även möjlighet att träffa konsumenterna och få feedback på dina produkter. Förutom er synlighet på plats på mässan får ni också synas i Mat för livet, Celiakiföreningen i Stockholms län samt Svenska Celiakiförbundets kanaler där vi når över 18.000 medlemmar och desto fler följare i de olika kontona.

Till intresseformuläret

Så här kommer vi att marknadsföra Mat för livet-mässan

Celiakiföreningen i Stockholm och Svenska Celiakiförbundet kommer tillsammans med övriga regionala föreningar att marknadsföra mässan där er logga kommer att synas i de digitala kanalerna: Facebook, Instagram, hemsida, nyhetsbrev. Vi informerar om mässan digitalt via sociala medier, pressutskick, direkta utskick till grupper som har kost relaterat till sitt yrke (dietister, skolkök, sjukhuskök, vårdcentraler, butiker, restaurang etc.)

Vi kommer att presentera olika paket för dig som utställare beroende på i vilka kanaler samt hur många inlägg du vill att vi ska dela om just ditt företag. (Innehållet i inläggen skapar du själv och det kommer att komma instruktioner om storlek på bilder, antalet tecken, taggar och så vidare i ett separat mail vid anmälan.) Sen uppmuntrar vi er som utställare att marknadsföra och informera om eventet i era kanaler, gärna genom eventuella nyhetsbrev och genom att tagga @matforlivet_sthlm på instagram och via hashtaggen #matförlivet2023

Vi kommer också att öka det allmänna informationsvärdet med ett programinnehåll under mässdagarna med seminarier från dietister, forskare, livsmedelsverket samt annat engagerande innehåll som t.ex. tävlingar, ölprovning m.m för besökarna.

De marknadsförningskanaler vi verkar i, och som ständigt ökar i följarantal, som vi kommer använda oss av är:

Hoppas att du vill vara en del av Mat för livet-mässan 2023!

Har du några frågor kring upplägg eller vill bolla tankar och idéer? Kontakta oss!

Sanna Karlberg
Projektledare, Mat för livet
[email protected]
072 220 55 58

Till anmälningsformuläret