Om oss

Celiakiföreningen i Stockholms län, en del av Svenska Celiakiförbundet

Mat För Livet ägs av Celiakiföreningen i Stockholms län. Mat för livet har arrangerats i 25 år och riktar sig i första hand till medlemmarna i Celiakiförbundet men är öppet för alla som vill äta gluten- och laktosfri mat. I år blir mässan digital för andra året i rad på grund av pandemin. 2022 tror och hoppas vi på både en fysisk och digital mässa.

Mat För Livet

Filosofin bakom ”Mat för livet” är att presentera många olika, nationella och lokala, leverantörer av gluten- och laktosfria produkter till våra medlemmar och erbjuda produkter till ett bra pris. Då mässan växer och utvecklas vill vi också presentera och lyfta dietister, forskare, inspiratörer, influencers, författare och andra personer som engagerar sig inom celiaki, gluten- och laktosfritt.

Historia

Första mässan ägde rum 1995.
2019 var det 24:e året som mässan anordnades och hölls då i Kistamässans lokaler. Mässan hade över 4 000 besökare på 2 dagar och med 42 utställare.
2020 fick mässan med kort varsel bli en digital variant på grund av covid-19. Mässan hade då mer än 6000 besökare och i år arbetar vi med att utveckla den digitala mässan med fler utställare, fler besökare och med ett innehållsrikt program under dessa dagar.

Kontakt

För frågor, idéer eller andra tankar tveka inte att höra av dig!

[email protected] 

Sanna Karlberg, projektledare
Tel: 072-220 55 58